سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و ساخت کولر تبخیری دو مرحلهای جهت استفاده در مناطق گرم و خشک

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,487

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ETEC02_130

Index date: 19 December 2013

طراحی و ساخت کولر تبخیری دو مرحلهای جهت استفاده در مناطق گرم و خشک abstract

بخش عمدهای از انرژی الکتریسیته تولیدی، در لوازم خانگی به مصرف میرسد. در فصل تابستان و به ویژه در مناطق گرمسیری بخش مهمی از مصرف انرژی الکتریکی خانوارها به سیستمهای تبرید تراکمی(کولرهای گازی) اختصاص مییابد. استفاده از کولرهای آبی بجای سیستمهای تبرید تراکمی، یکی از روشهای کاهش مصرف برق در مناطق خشک و نیمه خشک میباشد. در مناطق بسیار گرم و خشک از جمله مناطق گرمسیری غرب، بعضی نقاط جنوب غرب و جنوب که بیشینهی دمای هوا از 50 درجه سانتیگراد نیز فراتر میرود، کولرهای آبی مرسوم به تنهایی شرایط آسایش (دمای 20 تا 25 درجه سانتیگراد) را فراهم نمیآورند. لذا استفاده از سیستمهای خنک کنندهی تراکمی در مناطق ذکر شده به شدت در حال افزایش است که منجر به افزایش شدید مصرف انرژی الکتریکی میگردد. لذا نیاز به جایگزینی مناسب برای کولرهای گازی احساس میگردد. به همین منظور در این تحقیق کولر تبخیری دو مرحلهای مستقیم طراحی و ساخته شد، که متناسب با شرایط آب و هوایی مناطق گرم و خشک میباشد. آزمایشها در شهر مهران (از توابع استان ایلام)، در دماها و ساعات مختلف شبانه روز انجام شد، بدین منظور دما و رطوبت نسبی هوای محیط و خروجی کولر اندازه گیری شد. کمترین و بیشترین اختلاف دمای هوای ورودی و خروجی کولر دو مرحلهای به ترتیب در دمای محیط 25 و 50 درجه و به میزان 9/5 و 24/5 درجه سانتیگراد بود. نتایج بدست آمده در مقایسه با کولر مرسوم مشابه نشان داد که در دماهای مختلف، کولر دو مرحلهای دارای خنک کنندگی بیشتری بوده، در مناطق گرمسیری مشابه محل آزمایش و در ماههای گرم سال میتواند شرایط دمای آسایش را تامین نماید.

طراحی و ساخت کولر تبخیری دو مرحلهای جهت استفاده در مناطق گرم و خشک Keywords:

طراحی و ساخت کولر تبخیری دو مرحلهای جهت استفاده در مناطق گرم و خشک authors

احمد امیدی

دانشجوی دکتری مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه تهران

عباس معلمی اوره

استادیار گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تراز نامه انرژی، معاونت امور انرژی وزارت نیرو، .1383 ...
حاتمی، نادر . و م، طهماسبی.بررسی سیستم های سرمایشی تبخیری ... [مقاله کنفرانسی]
سالنمامه آماری سازمان هواشناسی کشور- 1391 ...
فرزاد، عبدالعلی. دمای آب خنک کننده بر میزان سرمایش و ...
نصیری اقدم، علی. م، قاسمی علی آبادی. و م، کوچک ...
ولایتی، سعد الله. م، ب، رسولی. م، فشائی. م، زینلی. ...
Internationl Energy Agency (2003), Cool Appliances Policy Strategies for Energy-E ...
NRCan, ; "'End-Use Energy Data Handbook - 1990 to 1999; ...
Pier Group(2004), Development of an improved Two-Stage Evaporative Cooling System, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و ساخت کولر تبخیری دو مرحلهای جهت استفاده در مناطق گرم و خشک" توسط احمد امیدی، دانشجوی دکتری مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه تهران؛ عباس معلمی اوره، استادیار گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کولر تبخیری، انرژی، رطوبت نسبی، دمای آسایش هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3487 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بخش عمدهای از انرژی الکتریسیته تولیدی، در لوازم خانگی به مصرف میرسد. در فصل تابستان و به ویژه در مناطق گرمسیری بخش مهمی از مصرف انرژی الکتریکی خانوارها به سیستمهای تبرید تراکمی(کولرهای گازی) اختصاص مییابد. استفاده از کولرهای آبی بجای سیستمهای تبرید تراکمی، یکی از روشهای کاهش مصرف برق در مناطق خشک و نیمه خشک میباشد. در مناطق بسیار گرم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و ساخت کولر تبخیری دو مرحلهای جهت استفاده در مناطق گرم و خشک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.