سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تأثیر سبوس برنج با اسید فیتیک کاهش یافته بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,235

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI21_1582

Index date: 23 February 2014

بررسی تأثیر سبوس برنج با اسید فیتیک کاهش یافته بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت abstract

اغلب بیسکوئیت ها از آردهای با درجه استخراج پائین تولید می شوند. بنابراین اوی میزان فیبر کمی هستند، اما می توان میزان فیبر بیسکوئیت ها را از طریق افزودن سبوس غلات ارتقا داد. از آنجا که سبوس دارای ترکیب ضد تغذیه ای به نام اسید فیتیک می باشد لازم است مقدار آن را پیش از مصرف درمحصولات غذایی کاهش داد. هدف از انجام این تحقیق بررسی تأثیر رو هیدروترمال به عنوان یک روش کاهش مقدار اسید فیتیک در تهیه بیسکوئیت و بررسی خصوصیات فیزیکی و حسی آن بود.

بررسی تأثیر سبوس برنج با اسید فیتیک کاهش یافته بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت Keywords:

بررسی تأثیر سبوس برنج با اسید فیتیک کاهش یافته بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت authors

زینب نعمت الهی

دانش آموخته کارشناسی ارشد بخش علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز

مهسا مجذوبی

دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز

عسگر فرحناکی

دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تا 9 آیان 1392 - دانشگاه شیراز ...
_ _ _ _ _ _ American Associatio of Cereal ...
Abdul-Hamid, A., Luan, Y. S. (2000). Functional properties of dietary ...
Anil, M. (2007) _ Using of hazelnut testa as a ...
Afshari-Jouib ari, H. Farahnaky, A. (2011). Evaluation of Photoshop software ...
Anderson, R.J. (1914). A contribution to the Chemistry of phytin. ...
El-Batal, A.I., Abdel Karem, H. (2000). Phytase production and phytic ...
Haug, W., Lantzsch, H.J. (1983). Sensitive method for the rapid ...
_ 2 .Garcia-Estepa, R.M., Guerra-H ernandez, E., Garc ia-Villanova, B. ...
Gomez, M., Moraleja, A., Oliete, B., Ruiz, E., Caballero, P.A. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تأثیر سبوس برنج با اسید فیتیک کاهش یافته بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت" توسط زینب نعمت الهی، دانش آموخته کارشناسی ارشد بخش علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز؛ مهسا مجذوبی، دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز؛ عسگر فرحناکی، دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فریاند هیدروترمال، سبوس برنج، بیسکوئیت هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1235 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اغلب بیسکوئیت ها از آردهای با درجه استخراج پائین تولید می شوند. بنابراین اوی میزان فیبر کمی هستند، اما می توان میزان فیبر بیسکوئیت ها را از طریق افزودن سبوس غلات ارتقا داد. از آنجا که سبوس دارای ترکیب ضد تغذیه ای به نام اسید فیتیک می باشد لازم است مقدار آن را پیش از مصرف درمحصولات غذایی کاهش داد. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی برنج طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تأثیر سبوس برنج با اسید فیتیک کاهش یافته بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.